EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Piet Coelewij nieuwe CEO Wehkamp

Zwolle – Wehkamp heeft de intentie om Piet Coelewij (56) te benoemen als CEO. In afwachting van AFM goedkeuring heeft wehkamp informeel haar medewerkers geïnformeerd over het voorgenomen besluit.

Piet Coelewij heeft ruime internationale managementervaring in Retail en Consumer Electronics. Hij is zijn carrière begonnen bij Philips, en heeft hierna bij Amazon.com gewerkt. De afgelopen jaren was Piet werkzaam bij Sonos, als Managing Director Europe en het laatste jaar als Vice President Global operations. Piet Coelewij is getrouwd en heeft 3 kinderen.

Voorzitter van de Raad van Commissarissen Tom Hall (Apax): “Ik ben blij met de komst van Piet naar wehkamp. Hij brengt veel kennis en ervaring met zich mee, zowel in de industrie als ook qua leiderschap. Piet heeft een passie voor innovatie en heeft altijd een sterke focus gehad op het realiseren van groei. Daarnaast is Piet een zeer gebalanceerde leider die mensen weet te motiveren om het beste uit zichzelf te halen.”

Over wehkamp

Wehkamp is met 1,7 miljoen vaste klanten, ruim 145 miljoen bezoekers per jaar en meer dan 7 miljoen zendingen per jaar de grootste lifestyle webwinkel van Nederland. Het assortiment bestaat uit zo’n 180.000 artikelen verdeeld over Mode, Huis, Tuin & Do It Yourself, Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness.

Gerelateerde artikelen

Back to top button