KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit Zwolle

De Alliantie komt met hun homecoming show naar Hedon

Zwolle – Op 7 juni doet de Alliantie na zes jaren weer een eigen show in Hedon Zwolle. De heren van de hiphopformatie zijn inmiddels allang niet meer weg te denken uit het Zwolse muzieklandschap. Met hun naar ADHD nijgende rapstijl en hun beeldende manier van storytelling toveren zij elk al jaren zaal om tot een feestende en dolgelukkige menigte.

De afgelopen tijd werden er huizen gekocht, werden de heren alle drie vader en dompelden zij zich onder in het burgerlijke bestaan. Of zoals zij zeggen: ā€˜een kleine adempauze, wij worden ook een dagje ouder.ā€™ Maar bloed stroomt waar het niet gaan kan, de bĆ¼hne roept en de nieuwe releases slingeren je om de oren. Kaarten voor de show zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl

Over De Alliantie

De Alliantie maakt al enkele jaren furore in het Nederlandse muzieklandschap. Zo trad het drietal maar liefst al vier keer op het Bevrijdingsfestival Overijssel, deden ze voorprogrammaā€™s van internationale grootheden als Talib Kweli en The Pharcyde en tourden ze tweemaal het land door als officiĆ«le support act van The Cool Quest/ Na de afgelopen jaren hoge ogen te hebben gegooid met hun debuutalbum Mooi Toch en de daarop volgende singles Gek Van Mij, 1000 Idealen en Mama (2021) bleef het de afgelopen twee jaar stil rondom de Zwolse rapgroep.

ā€˜We kunnen het hebben over het vaderschap, corona. de huizen die gekocht werden of de adempauze die we hebben genomen. Maar veel liever hebben we het over nieuwe muziek.ā€™ ā€“ Aldus de rappers op hun Instagramkanaal.

Gerelateerde artikelen

Back to top button