KabelkrantKunst & CultuurMuziekNieuws uit Zwolle

Bloeiend het voorjaar in met KNA Zwolle

Zwolle – Leven zonder muziek is als een plant zonder zon. Daarom houdt KNA Zwolle, net als vorig jaar, de verkoop van mooie hangpotten. Muzikale voeding voor planten en kooplustige bezoekers.

Op de zaterdag voor Moederdag houdt KNA Zwolle de verkoop van weelderige hangpotten. In de hangpotten zijn eenjarige planten gepoot. De planten zijn geleverd door de vaste leverancier van de fanfare die al jaren lid is van KNA. Een mooie kans dus om een cadeau in te slaan voor Moederdag.

De markt wordt zaterdag 11 mei van 9:30 tot ca. 14:00 uur gehouden in hartje winkelcentrum Zwolle-Zuid Naast de ingang van de Stadkamer. Het aanbod is beperkt dus kom op tijd.

B(l)oeiende vereniging

Aankoop van al die fleurigheid doet niet alleen moeders een plezier, u steunt ook KNA Zwolle, Junior Notes en Young Notes.

KNA Zwolle is een b(l)oeiende orkest vereniging waar samen muziek maken in een gezellige sfeer centraal staat. Zij verwelkomen muziekliefhebbers van alle niveaus en achtergronden. De vereniging wil haar bezetting verbreden, een breed scala aan instrumenten is welkom. Profiteer van de mogelijkheid om muziek te leren spelen op een instrument naar keuze, met (koper) instrumenten beschikbaar voor leden en leerlingen. Of je nu een beginner bent of een ervaren muzikant, bij KNA Zwolle vind je een warme en gastvrije vereniging waarin samen muziek maken centraal staat.

Er zijn dus naast de traditionele instrumenten bij KNA ook vele andere mogelijkheden, bijvoorbeeld basgitaar, keyboard etc.

De opleidingen worden verzorgd door professionals uit hun netwerk. Speel je al geruime tijd een instrument en ben je op zoek naar een orkest, dan ben je bij hen van harte welkom.
Voor meer informatie over KNA Zwolle en haar activiteiten kunt u contact opnemen via info@kna-zwolle.nl Of kom langs op een van de repetitieavonden op maandag in gebouw SIO en ontdek zelf de magie van muziek maken bij KNA Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button