KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Festivalheadliner Roxy Dekker naar Bruisconcert; start studentenjaar Zwolle

Zwolle – Alle nieuwe studenten die vanaf augustus gaan studeren in Zwolle kunnen zich nu al voorbereiden op een onvergetelijke start van het mbo of hbo-avontuur tijdens de Bruisweken. Het hoogtepunt, het Bruisconcert, wordt op dinsdagavond 27 augustus gehouden.

Dit jaar heeft de organisatie een spectaculaire line-up met de sensationele Roxy Dekker, de ongeëvenaarde beats van $hirak, en de charismatische flair van de Haagse groep Flaire.

Het Wezenlandenpark zal bruisen van energie en muziek, en het beste van alles is dat het concert gratis is! Dus markeer je kalenders, nodig je vrienden uit, en maak je klaar om te dansen onder de sterrenhemel.

Bruisweken

Roxy Dekker

Ze is pas 19 jaar oud, maar in korte tijd heeft Roxy Dekker heel Nederland veroverd en is ze uitgegroeid tot dé festivalheadliner van het moment. Daarnaast heeft zij dit jaar een Edison in ontvangst mogen nemen voor beste nieuwkomer en is ze uitgeroepen tot 3FM-talent tijdens de 3FM Awards.

$hirak

Misschien wel de grootste producer van Nederland en heeft samengewerkt met onder andere Ronnie Flex, Lil’ Kleine, Ali B en Broederliefde. Tijdens het Bruisconcert komt $hirak met zijn eigen DJ-set van tropische beats en tracks die nog uit zullen komen.

Flaire

De jonge mannen van Flaire zijn de nieuwe belofte uit Den Haag, Nederlandstalige teksten over liefde en lust met een knipoog. Het drietal heeft zich als livesensatie bewezen tijdens optredens op hun thuishaven en de aftershow van Goldband in AFAS Live.

Gerelateerde artikelen

Back to top button