Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Laatste kans: Klim naar de Aartsengel Michaël gaat sluiten

Zwolle – Het letterlijke hoogtepunt van het Zwolse Hanzejaar, Panorama Hanze, nadert zijn einde. Deze interactieve experience, die al meer dan 30.000 bezoekers heeft ontvangen, sluit op 30 juni de deuren. Voor wie Panorama Hanze nog niet heeft bezocht, is het nu echt de laatste kans.

Panoramaterras 35 meter hoog

Panorama Hanze neemt bezoekers mee op een tijdreis die hen door de ogen van het verleden, heden en toekomst laat kijken. Deze experience begint in het historische Academiehuis en eindigt met een adembenemend uitzicht vanaf het panoramaterras, ruim 35 meter hoog boven op de kerk.

Bezoekers hebben nog tot en met 30 juni de kans om deze unieke belevenis te ervaren. Met nog een paar weken te gaan, nodigt het Academiehuis iedereen aan om deel uit te maken van deze historische ontdekkingstocht.

Panorama Hanze

De interactieve presentatie brengt het roemrijke verleden van de Hanze tot leven met een moderne twist. Bezoekers stappen aan boord van een kogge, vergezeld door figuren uit het verleden, en reizen door de geschiedenis van de machtige Hanze. Het avontuur leidt door het Academiehuis, omhoog langs de voormalige toren, en eindigt op het dak van de Grote Kerk, waar je een spectaculair uitzicht hebt naast de beschermengel Michaël.

Kaartjes 12,50 euro per persoon

Naar de website
default

Gerelateerde artikelen

Back to top button