Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

PEC Zwolle op trainingskamp in Spanje

Zwolle – De selectie van PEC Zwolle startte vrijdag met de voorbereiding op de tweede seizoenshelft. In het eigen MAC3PARK stadion werd vanaf 14.00 uur getraind. Ook op zaterdag vond er nog een oefensessie plaats in Nederland. Daarna vertrokken de Blauwvingers op zondag naar Mijas voor een trainingskamp.

De selectie

PEC Zwolle vertrok zondag naar het Spaanse Mijas om zich optimaal voor te bereiden op de tweede seizoenshelft. In Andalusië worden acht trainingen en twee oefenduels afgewerkt.
De selectie voor dit trainingskamp bestaat uit de volgende 27 spelers:

Iliass Bel-Hassani, Thomas van den Belt, Rav van den Berg, Daijiro Chirino, Pelle Clement, Vito van Crooij, Rick Dekker, Anthony Dekono, Mike van Duinen, Reza Ghoochannejhad, Mike Hauptmeijer, Dean Huiberts, Dennis Johnsen, Sam Kersten, Jarni Koorman, Darryl Lachman, Thomas Lam, Xavier Mous, Yuta Nakayama, Kenneth Paal, Bram van Polen, Eliano Reijnders, Etienne Reijnen, Mustafa Saymak, Lennart Thy, Sai van Wermeskerken en Michael Zetterer.

Gustavo Hamer ontbreekt aangezien hij op het punt staat voor het eerst vader te worden en Thomas Bruns blijft in Zwolle vanwege een gebrek aan perspectief op speeltijd.

©Henrico van der Dussen

Programma

Tijdens het trainingskamp in Mijas van komende week speelt PEC Zwolle twee oefenduels. In tegenstelling tot voorgaande seizoenen is daarvoor gekozen, zodat alle spelers serieuze minuten kunnen maken in aanloop naar de belangrijke tweede seizoenshelft.

Beide oefenwedstrijden worden vrijdag 10 januari gespeeld tegen een Belgische tegenstander. De tijden zijn vanwege praktische redenen gewijzigd ten opzichte van de eerdere berichtgeving. Eerst is om 13.00 uur Zulte Waregem de opponent. Dit duel tegen de huidige nummer zeven van de Jupiler Pro League wordt gespeeld op het trainingsveld van La Cala in Mijas. De tweede oefenwedstrijd van vrijdag tegen Standard Luik, op dit moment de nummer vijf van België, wordt om 16.30 uur gespeeld in het Jose Burgos stadion te Coin.

Gerelateerde artikelen

Back to top button