Nieuws uit ZwolleSport

WVF vergeet te winnen in Hierden

Zwolle – Zaterdagmiddag trad WVF aan tegen vv Hierden, de Hierdenaren bezetten een plek in de top van de ranglijst en zijn zodoende een geduchte tegenstander voor de Zwollenaren. WVF speelde vorige week een goede wedstrijd tegen FC Horst en wist deze winnend (2-0) af te sluiten.

Vanaf de aftrap was de eerste helft aantrekkelijk om te zien, beide ploegen speelden met aanvallende intenties waarbij WVF het betere van het spel had. Spits Goudbeek krijgt een 1 op 1 kans met de doelman, deze aanval wordt helaas afgevlagd door de dienstdoende assistent grensrechter. Ook Hierden komt gevaarlijk voor het Zwolse doel waar doelman Hartenhof redding kan brengen.

Na rust eenzelfde spelbeeld waarbij WVF de wedstrijd in een paar minuten weggeeft aan de tegenstander. Uit een corner, waar de verdediging onoplettend is, wordt de 1-0 op het scorebord gezet. Even later volgt de 2-0, WVF werkt het speeltuig onvoldoende uit waardoor een Hierdense aanvaller eenvoudig kan afronden. Hierna zet WVF aan en komt het terug tot 2-1, een combinatie tussen Peppelenbos en Vreugdenhil wordt door laatstgenoemde fraai binnengeschoten. Het lukt WVF niet om de gelijkmaker te forceren waardoor vv Hierden deze wedstrijd over de streep trekt.

Aanstaande zaterdag speelt WVF thuis tegen Hatto Heim, dit is de laatste wedstrijd voor de winterstop. Om 14.30 uur wordt er afgetrapt.