EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gespot Quiosk voor de lekkere trek; van condooms tot candy

Zwolle – Gespot aan de nieuwe Veerallee bij het onbemande tankstation, een Quiosk. De ouderwetse snoepautomaat, maar dan buiten. In de automaat vind je gekoelde drankjes tot snacks voor de lekkere trek. En ja, voor degenen die een nachtelijk avontuur plannen, zijn er zelfs 24/7 condooms beschikbaar.

Display

Het kopen van de producten gaat via een display. Waarbij je kunt kiezen uit drank (alleen frisdrank), chips, candy bar of apotheek. Tik je de laatste aan dan kom je uit bij het pakje condooms voor 4,75. Goedkoop zijn de producten niet! De prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen in de reguliere tankstation winkels.

Er staan al meer dan 200 van deze mini-kiosk automaten in heel Nederland. In Zwolle is de kiosk aan de Veerallee de eerste. Hij staat er nu ongeveer 2 maanden. De meeste vind je overigens bij de onbemande tankstations.

Bevoorrading vanuit Rogat

Logistiek gezien zit er nog een hele operatie achter. Want de bevoorrading gebeurt dagelijks vanuit de logistiek hubs van het bedrijf. En die zitten in Geldermalsen, Utrecht, Eersel en Rogat bij Meppel.

Gerelateerde artikelen

Back to top button