Nieuws uit ZwolleZwolle Kiest

Verkiezingsprogramma CDA

Kies voor peper in je stad, ga voor kansen

Zwolle – Onder het motto ‘Kies voor peper in je stad, ga voor kansen’ gaat CDA Zwolle op weg naar de gemeenteraadstermijn 2018-2022. CDA neemt je graag mee in haar verhaal.

Peperbus als middelpunt

Zwolle biedt kansen voor jong en oud, met een sterke economie en een gevarieerd cultureel aanbod en een krachtig verenigingsleven. De Peperbus is onmiskenbaar het symbool van Zwolle. Midden in de samenleving, maar ook als kerkelijk gebouw een fundament onder Zwolle. De roots van CDA liggen daar ook; in het geloof in christelijke waarden, een geloof in de stad en in de kracht van mensen. Op dat fundament wil CDA verder bouwen aan een samenleving waarin mensen om elkaar geven en verantwoordelijkheid voor elkaar nemen.

Dijken van Wijken

Tijdens de ‘Dijken van Wijken’ bijeenkomsten in het najaar van 2017 heet de partij veel suggesties gekregen en ideeën opgedaan. CDA Zwolle wil zich primair inzetten op de thema’s:

    • Omgaan met elkaar
    • Zorgen voor nu en later
    • Veilig en Vertrouwd
    • Economie
    • Evenwichtige groei

Dat wat er al gebeurt op deze gebieden wil CDA tot grotere bloei brengen. Daarom kiest de partij voor ‘peper in de stad’.  Iedereen telt mee en iedereen doet mee, jong en oud. CDA ziet de behoeftes van kwetsbaren en de drive van sterke Zwollenaren. CDA kiest geen partij, maar verbindt. Zo gaan we ook met elkaar om: geïnteresseerd in en verantwoordelijk voor elkaar. De partij staan voor de gedeelde waarden die ons verbinden, voor de traditie van tolerantie en verantwoordelijkheid en voor de joods-christelijke wortels. CDA gelooft in de kracht van de samenleving.

Verkiezingsprogramma CDA

Gerelateerde artikelen

Back to top button