Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Studentenroeivereniging Boreas geeft kijkje in boothuis

Zwolle – Dit weekend wordt de 16e editie van de Beugelbokaal gehouden bij de Zwolse Studenten Roeivereniging Boreas. Gisteren, vrijdag, was er al een openhuis. Vandaag, zaterdag, gaan de studenten de strijd met elkaar aan op het Zwarte Water.

Vrijdag opende de roeivereniging haar deuren voor heel Zwolle. Zowel jong als oud werd uitgenodigd om het pand aan de rand van de stadsgracht in de binnenstad te bekijken. In de avond kon er geborreld worden onder het genot van livemuziek op het dakterras.

Op zaterdag 4 juni staan de studenten centraal door middel van een wedstrijd. De studenten gaan de strijd met elkaar aan op het Zwarte Water voor de felbegeerde: Beugelbokaal. Aan de zijkant van de grachten is alle aanmoediging welkom met als afsluiting een silent disco.

Boreas is de grootste studentensportvereniging van Zwolle, in 2004 werd de studentenroeivereniging Boreas opgericht. Sinds een aantal jaar heeft de vereniging een eigen pand aan de rand van de stadsgracht. De vereniging telt inmiddels 174 leden en 17 boten ter beschikking.

Zaterdag 4 juni is iedereen van harte welkom van 11:00-00:00 aan de Katerdijk 7 te Zwolle.

Gerelateerde artikelen

Back to top button