Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Start Kaartverkoop Philippe Geubels Zwolse theaters 27 januari 10.00 uur

Zwolle – Op zaterdag 27 januari om 10.00 uur start de kaartverkoop voor de voorstelling van Philippe Geubels voor 18 en 19 april! Vanaf zaterdagochtend 10.00 uur kunnen liefhebbers kaarten aan de kassa van Schouwburg Odeon kopen. Zwolse theaters zorgt voor de koffie en entertainment!

Feestelijke tintje

Het theatergezelschap Bovenste Knoopje Open zorgt voor een gezellige sfeer zaterdagochtend in Café Foyé. Zwolse theaters verwacht dat er veel mensen op af komen. Het is de tweede keer dat Philippe Geubels naar Zwolle komt en de eerste keer was al een enorm succes!

 

Bedankt voor alles

Philippe Geubels speelt op woensdag 18 en donderdag 19 april zijn reprise Bedankt voor Alles.
Tien jaar geleden stond Philippe Geubels voor het eerst op het comedy-podium. Snel daarna was er geen houden meer aan. Een stormachtige doorbraak in Vlaanderen volgde. Vier jaar geleden debuteerde hij in de Nederlandse theaters met ‘Made in Belgium’. Een even stormachtige doorbraak was het gevolg en de tour eindigde met uitverkochte shows in Carré.

Laatste kaarten

In de middag zullen de kaarten die over zijn via de website in de verkoop gaan. Kaarten kunnen dan gekocht worden via www.zwolsetheaters.nl

We zien u graag zaterdag 27 januari aan de kassa van Café Foyé, Blijmarkt 25 in Zwolle! U kunt ook telefonisch reserveren via 0900-1435 (0,45 ct per minuut)

Gerelateerde artikelen

Back to top button