Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Nieuwe gids Zwolse Theaters is uit

Zwolle – De nieuwe gids van de Zwolse Theaters is uit. Het tweede half jaar van het theaterseizoen staat op papier en ligt inmiddels als gids in de brievenbus bij 6.500 mensen.

De meeste voorstellingen die er in staan zijn al een tijdje in de verkoop, maar er staan ook sprankelend nieuwe voorstellingen tussen.

Iedereen die de gids niet heeft gekregen, kan terecht bij Schouwburg Odeon aan de Blijmarkt. Daar liggen ze klaar.

 

Zwolse Theaters

Jesus Christ Superstar in Concert

Eén van de parels de aankomende periode is Jesus Christ Superstar in Concert.Deze voorstelling is te zien op maandag 13 april in de Zwolse Theaters. Enorm exclusief, want de speciale concertversie van deze welbekende musicalklassieker is slechts 4 keer in heel Nederland te zien. Musicalacteur René van Kooten, popartiest Charly Luske, zangeres Berget Lewis en cabaretier Richard Groenendijk zullen te zien zijn in deze exclusieve productie, samen met een live rockband en ensemble.

Ashton Brothers

Een andere aanrader zijn de Ashton Brothers. Ze zijn terug in het theater op donderdag 4 juni. Met groot succes speelden de Ashton Brothers in hun zomer-wonderland Ashtonia waarmee ze de afgelopen drie jaar tienduizenden mensen in Eindhoven, Apeldoorn en op Slot Zeist een unieke avond uit bezorgden. Dit voorjaar werken ze aan nieuw materiaal tijdens hun Werkvoorstellingen-tournee. Bijgestaan door hun troupe eersteklas paradijsvogels, evenwichtskunstenaars en muzikale multitalenten tonen ze nieuwe acts, ruwe diamanten en nog nader uit te werken halsbrekende toeren.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button