CoronavirusNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Nazorgcentrum IntermeZZo voorlopig gesloten vanwege corona

Zwolle – In aansluiting op de landelijke maatregelen ter voorkoming en beperking van besmetting met het Corona-virus, gaat Nazorgcentrum IntermeZZo over tot het sluiten van de fysieke locatie aan de Dokter van Thienenweg 1a in Zwolle. Sluiting is puur een veiligheidsmaatregel vanwege de kwetsbare doelgroep: mensen met kanker. Er is nadrukkelijk géén acute aanleiding.

De deuren zijn dicht, vooralsnog van 16 maart tot en met 31 maart 2020. Telefonisch zijn IntermeZZo en ook KindermeZZo bereikbaar (06) 53 76 71 45 voor vragen of gesprek.

Waarom tijdelijke sluiting van de locatie?

De gasten, mensen met of na kanker én hun naasten, vormen een kwetsbare doelgroep. IntermeZZo wil geen enkel risico nemen. Ook de ongeveer honderd vrijwilligers, wil IntermeZZo beschermen.

Hoe handelt IntermeZZo nu?

Iedereen die bij IntermeZZo een afspraak heeft tot en met 31 maart, wordt komende dagen gebeld. Zowel gasten als voorlichters als docenten/workshopleiders.
Wanneer er iets verandert wordt dit gepubliceerd via sociale media en op de website www.intermezzo-zwolle.nl Het zou kunnen gaan om bijvoorbeeld langere sluiting of de datum dat IntermeZZo weer open gaat.

Wat kan IntermeZZo nu voor mensen met kanker betekenen?

Met vragen kunnen mensen terecht via het mobiele nummer (06) 53 76 71 45 (telefoon en app). Dit is bemenst op werkdagen van 9.00-17.00 uur. Ook voor gasten, mensen met kanker en hun naasten, die dringend een gesprek nodig hebben.

Meer informatie: www.kindermezzo.nl en www.intermezzo-zwolle.nl

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button