Carnaval 2015Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Huldiging Sainsbury en Prins PEC de 1e!

Woensdagavond staat er een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht op het programma. Om 19.45 uur wordt er afgetrapt in het IJsseldelta stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vinden er een tweetal huldigingen plaats.

Carnaval

Om te beginnen verrichten Prins PEC de 1 e en Jeugdprinses Britt de 1 e symbolisch de aftrap! Op deze wijze wordt het startsein gegeven voor het Zwols-carnaval in Sassendonk. Hoe mooi is het om deze aftrap te door Prins PEC te laten plaatsvinden in ons stadion. Dit jaar zet Prins PEC in op de verbroedering onder de diverse carnavalsverenigingen die Sassendonk rijk is. Het maakt niet uit of je nu een grote of kleine vereniging bent, Sassendonk is van ons allemaal. Zoals sport verbroedert, hoort ook carnaval voor verbroedering te zorgen.

Sainsbury

Na de symbolische aftrap, wordt Trent Sainsbury in het zonnetje gezet. De verdediger won vorig weekend met Australië de Azië Cup! Een prestatie van formaat. Sainsbury speelde alle wedstrijden van begin tot eind. Was in de halve finale belangrijk met de openingstreffer en in de finale met een assist. Tevens werd hij na de eindstrijd uitgeroepen tot man of the match. Geef onze verdediger een warm welkom terug in Zwolle en juich hem toe vanavond!

Gerelateerde artikelen

Back to top button