Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Geef de zorg even uit handen in het Zorgtrainingscentrum

Zwolle – Wil je af en toe even bijkomen en de zorg voor je naaste even uit handen geven? Dat kan in het Zorgtrainingscentrum in Zwolle! Hier krijgen zorgvragers een dag of weekend alle zorg en aandacht die ze nodig hebben van zorgprofessionals. Kom naar een van de open dagen op 9 december, 7 januari of 12 februari en ontdek wat de mogelijkheden zijn. Steunpunt Mantelzorg, onderdeel van ZwolleDoet, is ook aanwezig.

Zorgen voor een zieke partner, kind of ouder kan intensief zijn. Dan is het fijn om zo nu en dan tijd voor jezelf te hebben, even bij te komen en de zorg een keer over te kunnen laten aan anderen. Het Zorgtrainingscentrum is daarvoor de plek! Zorgprofessionals zorgen ervoor dat je naaste in goede handen is. Er zijn 5 kamers, dus elk weekend is er plek voor 5 zorgvragers. In elke kamer staan 2 bedden, je kunt dus ook blijven logeren.

Open dagen

Interesse? Kom dan eens binnen kijken tijdens een van de open dagen. Hier kun je rondkijken, informatie krijgen en al je vragen stellen. Locatie: Dr. van Heesweg 1a in Zwolle (tegenover Isala).

Maandag 9 december 14.00 – 16.00 uur
Dinsdag 7 januari 14.00 – 16.00 uur
Woensdag 12 februari 10.00 – 12.00 uur

Meer informatie

Wil je meer informatie over het Zorgtrainingscentrum? Kijk dan op www.zwolledoet.nl of mail naar contact@ztczwolle.nl.

Gerelateerde artikelen

Back to top button