112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Voorbijganger neergestoken op Stationsweg

Zwolle – In de nacht van maandag op dinsdag is een 26-jarige Zwollenaar neergestoken op de Stationsweg. De vermoedelijke dader kon enkele uren worden aangehouden door de politie.

Rond middernacht stak de man iemand neer op de splitsing van de Stationsweg met de Burgemeester van Roijensingel.Het slachtoffer raakte hierbij slechts lichtgewond. Het letsel kon ter plekke worden behandeld. Later rond twee uur ’s nachts slaagde de politie er in om de vermoedelijke dader aan te houden.

De aangehouden man is een 30-jarige Zwollenaar. Hij is ongeveer 1.80 meter lang. Hij is lichtgetint en liep met ontbloot bovenlijf. Hij heeft rasta haar met blonde lokken.

De politie is op zoek naar getuigen van deze steekpartij. Wie iets verdachts heeft gezien kan contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op <a href=”https://www.facebook.com/politiezwolle/” target=”_blank” rel=”noopener”>Facebook</a> of <a href=”https://twitter.com/pol_zwolle” target=”_blank” rel=”noopener”>Twitter</a>. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Plaats op kaart bij benadering:

Gerelateerde artikelen

Back to top button