Nieuws uit Zwolle

Studio Vivre

Zwolle – Studio Vivre gevestigd in Berlicum (Provincie Noord-Brabant) treedt buiten zijn oevers qua verkooppunt! Vanaf zaterdag 11-03-2017 zijn de producten van Studio Vivre ook te koop bij 101 Winkels, gevestigd midden in het centrum van Zwolle aan de Nieuwstraat 100 (8011 TS). Onderneemster Marjolijn Buijing is blij met dit nieuwe verkooppunt in de Provincie Overijssel. Wethouder Economische Zaken (Rene de Heer, Gemeente Zwolle) en Fractievoorzitter PvdA (Eefke Meijerink, Gemeente Zwolle) zullen beide het startsein geven 11-03-2017 om 12.30 uur.

Wie is Studio Vivre?

Op 1 mei 2016 heeft Marjolijn Buijing, Studio Vivre opgericht. Bij Studio Vivre kunt u terecht voor interieuradvies, restylen van meubels en kunt u woonaccessoires kopen voor in en rondom uw huis via de webshop (www.studiovivre.nl). Ook kunt u als bedrijf terecht bij Studio Vivre voor handgemaakte meubels voor uw kantoor, loods, werkruimte en atelier. Maatwerk is het ultieme product. Van ieder product is er maar 1. Geen enkel product is hetzelfde. Grotere series zijn mogelijk en bespreekbaar. Studio Vivre is persoonlijk, heeft een goede prijs-kwaliteitsverhouding, maakt gebruik van duurzame materialen en besteedt zorg, liefde en aandacht aan de afwerking van haar producten. Klanten hebben veel inspraak in het uiteindelijke eindproduct. Klantcontact is erg belangrijk.
Studio Vivre is een bedrijf dat alleen bestaat uit eigenaresse Marjolijn Buijing. Ook is er buiten de webshop, een website.

Website

 

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button