KabelkrantNatuur & DuurzaamNieuws uit ZwolleRegio

Stille verwonderwandeling

Zwolle – A Rocha nodigt iedereen uit voor een Verwonderwandeling op Landgoed Soeslo, dichtbij Zwolle Zuid.

Op deze Stille zaterdag wil zij met deelnemers de tijd nemen om in het net ontluikende voorjaar stil te zijn, zich te bezinnen op nieuw leven. We kijken naar de natuur om ons heen, er is tijd om elkaar te ontmoeten en er zijn momenten om stil te zijn. Het begin is met koffie en thee.

Huis Soeslo is gebouwd in de 17de eeuw en is omringd door een mooi parkbos. Iedereen gaat op zoek naar de zichtassen. En naar de eiken- en beukenlanen, de voorjaarsbloemen en luisteren naar de zang van de vogels. Wie weet treffen we nog een eekhoorn of zien we nog een groepje reeën.

We starten zaterdag 30 maart om 15.30 uur op het landgoed. Vanaf de Heinoseweg fiets je het landgoed op, fiets voorbij het huis en ga dan op de 6-sprong rechts een zandpad op.(dit is bij de boom met bordje 24), iets verderop aan de rechterkant staat een bankje bij een infobord, daar verzamelen we.

Aanmelden is fijn en kan via zwolle@arocha.org.

A Rocha is een christelijke beweging die zich inzet voor natuurbescherming. We werken wereldwijd aan lokale projecten. A Rocha Zwolle zet zich in voor natuur dicht bij huis. We organiseren verschillende activiteiten in en over Gods schepping. Zoals verwonderwandelingen en het terugbrengen van de zwarte stern in de Schellerwade.

Gerelateerde artikelen

Back to top button