StoryTrail stadswandeling Zwolle

Beleef de stadsgeschiedenis met verhalenverteller Godefridus

Op zondag 29 mei komt Theatergezelschap Stadsavonturen naar Zwolle voor de eerste StoryTrail stadswandeling van dit jaar. Verteller Godefridus neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht vol sagen, legenden en sterke verhalen.

De StoryTrail stadswandeling is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt Godefridus de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven. Dat doet hij zo meeslepend dat het wel lijkt of je zelf even in de schoenen staat van de soldaten, de notabelen en de eigenwijze Blauwvingers die hier vroeger de dienst uitmaakten. Terwijl je door de eeuwenoude straten slentert, ga je van alles meemaken. Oorlog, burenruzies, list en bedrog: saai was het zeker niet in het woelige verleden van Zwolle.

Hoe het afliep met al die twist en tweespalt? En wat daar tegenwoordig nog van is terug te zien in Zwolle? Je ontdekt het tijdens de StoryTrail stadswandeling, een heerlijk vertel- avontuur vol historie en spannende verhalen. De StoryTrail stadswandeling Zwolle begint op zondag 29 mei 2022 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/zwolle . Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 15,50 per persoon (kinderen:€ 9,79).

The event is finished.

Back to top button