Publiekslieveling Typhoon geeft optreden in thuishaven Hedon

Zwolle – Op zaterdag 28 mei geeft publiekslieveling Typhoon een optreden in zijn thuishaven Hedon! Typhoon is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Het is alweer een aantal jaar geleden dat Typhoon met een eigen soloshow in Hedon een optreden gaf. De kaartverkoop voor deze show is per direct gestart via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle.

Typhoon is een artiest die al vele jaren over de vloer komt in Hedon. Een publiekslieveling pur sang bij het Zwolse publiek. Typhoon is een verhalenverteller die op een eerlijke en kwetsbare manier rapt, spreekt en zingt. Grote levensthema’s weet hij op een rake manier te vangen in persoonlijke uitingen over liefde, geloof, keuzes, slavernij en ambitie. Door middel van zijn kleurrijke, energetische en poëtische muzikale verhalen neemt Typhoon je mee in het gesprek dat gaande is in de maatschappij, maar vooral ook in zijn persoonlijke leven en laat zijn licht erop schijnen. Nooit vingerwijzend, maar altijd in verbinding.

In zijn live shows is deze verbinding een ervaring: je wordt niet alleen muzikaal, maar ook fysiek meegenomen in het verhaal dat hij te vertellen heeft. Waar of hoe je zijn muziek ook luistert, Typhoon raakt je in je ziel en zet je aan het denken over jouw eigen leven, visie en gevoelens. Zijn muziek is een viering van het mens-zijn met daarin altijd de boodschap dat we genoeg zijn: wij zijn liefde.


TYPHOON

Locatie : Hedon Zwolle
Wanneer : Zaterdag 28 mei 2022

Open : 19:30 uur

Aanvang : 20:30 uur
Entree : €34,50

Tickets

The event is finished.

Back to top button