Partij voor de Dieren-leider Esther Ouwehand komt naar Zwolle voor lezing

Zwolle – Op vrijdag 25 februari geeft PvdD-partijleider Esther Ouwehand een lezing over de doorslaggevende stem: Hoe een kleine groep burgers het grote verschil kan maken. De lezing vindt plaats bij de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle, met na afloop een vraaggesprek met Ouwehand en Partij voor de Dieren lijsttrekker Mathijsen over de kansen voor Zwolle.

Esther Ouwehand neemt het publiek mee in hoe relatief kleine groepen burgers kunnen zorgen voor verandering. Ouwehand laat zien dat geweldloos verzet tegen een onwillige overheid veel meer kans van slagen heeft dan enige andere vorm van revolutie. De Partij voor de Dieren is er een voorbeeld van. Begonnen in 2002 als initiatief van slechts vier mensen, is de partij inmiddels uitgegroeid tot een beweging met 24.000 leden en 81 volksvertegenwoordigers.

Na afloop praten Ouwehand en PvdD lijsttrekker Debbie Mathijsen voor de gemeente Zwolle samen met het publiek na over wat de doorslaggevende stem kan betekenen in een stad als Zwolle. Wat kan de politiek doen en wat kan men zelf doen in Zwolle?

Er is een beperkt aantal plaatsen, dus reserveer vandaag nog een plek voor de lezing.

Datum: vrijdag 25 februari

Tijd: 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur

Locatie: De Nieuwe Buitensociëteit, Stationsplein 1 in Zwolle

Aanmelden: stuur een mail aan: zwolle@partijvoordedieren.nl

Neem je één of meerdere personen mee? Graag apart aanmelden via hetzelfde mailadres

 

The event is finished.

Back to top button