Nieuwe editie Hedon Academy over boekingen met MOJO-boeker Maarten van Vugt 

Zwolle – Op maandag 28 februari is er weer een nieuwe editie van Hedon Academy. Na talloze online-initiatieven en gecancelde boekingen denken we tijdens deze editie na over de toekomst van de popmuziek. Maarten van Vugt, boeker bij MOJO blijft gepassioneerd over muziek en deelt met jou zijn gedachten en tips over boekingen en de toekomst. De kaartverkoop is per direct gestart via www.hedon-zwolle.nl en via Plato in Zwolle. Tevens is er de mogelijkheid om de gratis stream te volgen via www.hedonproductiehuis.nl/live.

Maarten werkt sinds 2015 als boeker en programmeur bij MOJO en vertegenwoordigt hier zowel nationale als internationale artiesten binnen de hiphop, R&B en pop. Hij houdt zich hier bezig met de optredens en boekingen van zowel opkomend talent en gearriveerde (internationale) artiesten. Daarnaast is hij werkzaam als programmeur voor festivals als WOO HAH! x Rolling Loud, North Sea Jazz & Paaspop. Na afloop van deze editie is er voor de aanwezigen in de zaal de gelegenheid om aan de bar te netwerken onder het genot van een drankje. 

Hedon Academy is onderdeel van samenwerking tussen ArteZ, Deltion College en Hedon Productiehuis. Meer informatie over deze mooie samenwerking:
Heb je muzikaal talent? Dan verdien je een podium om je talent verder te ontwikkelen. Om jou daarbij te helpen, werken het Deltion College (opleiding Muzikant), Hedon Productiehuis en ArtEZ (opleidingen Klassieke Muziek, Docent Muziek en Jazz & Pop) nauw samen in Zwolle. In die samenwerking kijken wij verder dan de ontwikkeling van alleen je muzikale en artistieke talent. Als student leer je ook organiseren en marktgericht denken. Je krijgt technische tips, en ontdekt hoe de programmering van een muziekpodium werkt. Allemaal zaken die belangrijk zijn als je professioneel muzikant wordt. Je leert daarbij samenwerken met andere disciplines, zodat je als muzikant zo veelzijdig en praktijkgericht mogelijk bent. En natuurlijk krijg je volop podiumtijd om te oefenen en repeteren.

Zo gebruiken we elkaars kracht op het podium, achter het podium, in de oefenruimte of naast het podium zodat jouw muzikale talent ook je werk kan worden.


HEDON ACADEMY: BOEKINGEN MET MAARTEN VAN VUGT

 

Locatie : Hedon Zwolle
Wanneer : Maandag 28 februari 2022

Open  : 18:00 uur

Aanvang : 19:00 uur
Entree : €08,00


The event is finished.

Tags:
Back to top button