Datum

sep 04 - 05 2022
Expired!

Tijd

10:30 - 17:30

Chefs (R)Evolution 2022

Het is bijna zover! Na maanden van voorbereidingen staat het programma van Chefs
(R)Evolution – the jubilee edition! Op 4 & 5 september 2022 is het culinaire event in en
rondom De Librije en theater De Spiegel in Zwolle. Deze twee dagen staan volledig in het
teken van gastronomie, genieten en ontdekken. Jonnie en Thérèse Boer staan samen met
het team van De Librije, in samenwerking met Thomas & Carola Ruhl en het team van
Port Culinaire, klaar om iedereen te ontvangen.

Programma Chefs (R)Evolution in theater De Spiegel

Tijdens de interactieve kookdemonstraties op 4 en 5 september presenteert een selectie
van de beste chefs ter wereld hun kunsten. Ook dit jaar zal Hans Steenbergen,
trendwatcher/hoofdredacteur van Food Inspiration de presentatie op zich nemen. Zo geeft
Thérèse Boer samen met Joël Broekaert en Sem Beks een presentatie over smaak.
Ook topchefs Rasmus Munk en Eduard Xatruch delen in een demonstratie hun culinaire
visie. Chocolatiers & patissiers Bart de Gans en Peter Remmelzwaal nemen u mee in de
creatieve wereld van Maurits tijdens de tribute to Maurits van der Vooren.

Het volledige programma van Chefs (R)Evolution:

Zondag 4 september 2022

10.30 uur deuren open
11.00 uur opening met Jonnie & Thérèse Boer en Thomas & Carola Ruhl
11.30 uur demonstratie Jonnie Boer, De Librije Zwolle
13.15 uur demonstratie Lukas Mraz, Mraz & Sohn, Wenen
14.15 uur demonstratie Felix Schneider, ETZ Neurenberg, Duitsland
16.00 uur demonstratie Marco Müller, Rutz Berlijn
17.00 uur demonstratie Eduard Xatruch, Disfrutar, Barcelona
18.00 uur einde

Maandag 5 september 2022

10.30 uur deuren open
11.00 uur opening met Jonnie & Thérèse Boer en Thomas & Carola Ruhl
11.15 uur presentatie Thérèse Boer, De Librije Zwolle
13.00 uur demonstratie Max Stiegl, Gut Purbach, Neusiedler See, Oostenrijk
14.00 uur Tribute to Maurits van der Vooren met Bart de Gans en Peter Remmelzwaal
15.45 uur demonstratie Elif Oskan, Gül, Zurich, Zwitserland
16.45 uur demonstratie Rasmus Munk, Alchemist, Kopenhagen
17.30 uur finale HillBilly Contest & sluiting

Deelnemers HillBilly Contest

Dit jaar wordt er extra uitgepakt tijdens de HillBilly Contest. Bij deze spectaculaire
wedstrijd strijden talenten uit de culinaire wereld tegen elkaar. In een kort tijdsbestek
bereiden chefs een maaltijd voor die door een top jury wordt beoordeeld. Samen met een
assistent en maître/sommelier gaan zij de strijd aan om de beste gerechten en
combinaties te maken. Deelnemers aan de HillBilly Contest zijn de talentvolle: Joost Bax, Joris Bijdendijk, Jeroen & Marleen Brouwer, Mike Cornelissen, Takis Panagakis en
Jermain de Rozario.

Partners Chefs (R)Evolution 2022 wordt mede mogelijk gemaakt door hoofdpartners: AEG, AVEX, Big Green Egg, Bollinger, Buscaglione Espresso, Hanos, Hive, Jager&Boer, Koninklijke Euroma, MKN, Provincie Overijssel, Richter Reclame, Ryusen, Schmidt Zeevis Rotterdam, Slijperij van Rangelrooij, Studio Senses, Van Gestel, VanDrie Group en Verbunt Verlinden.

The event is finished.

Back to top button