Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Echtpaar Van den Beld – Moorman uit de binnenstad 60 jaar getrouwd

Zwolle – Op 10 maart 2020 waren Melle en Gerrie Van den Beld – Moorman 60 jaar getrouwd.  Zij hebben elkaar ontmoet in de binnenstad van Zwolle en trouwden 1960 in het oude stadhuis met toen nog de ingang aan de Sassenstraat. Ze hebben altijd in Zwolle gewoond. Het echtpaar heeft 5 kinderen, 8 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.  Wethouder Klaas Sloots kwam hen dinsdagmiddag feliciteren met hun huwelijksjubileum

Melle van den Beld heeft verschillende beroepen gehad; van touwslager tot taxichauffeur en begrafenisondernemer, van schepen lossen in Zwolle tot matroos aan de kustvaart in Rotterdam.

Gerrie van den Beld is naast toegewijde moeder en huisvrouw al vanaf haar vijftiende interieurverzorgster en heeft meer dan 25 jaar bij de GOM gewerkt waaronder bij de Leeuwbouw BV. Nu werkt ze nog steeds 2 dagen in de week bij de Leeuwbouw, al totaal 25 jaar, en dat op 77-jarige leeftijd!

Melle van den Beld is al  meer dan 50 jaar en met heel veel plezier fervent duivenmelker. Met zijn duiven heeft hij al vele prijzen gewonnen en hij is nog steeds actief in de duivensport. Gerrie van den Beld mag graag fietsen, bloemschikken en hoe kan het ook anders: schoonmaken.

Foto © RTV Focus Zwolle

Gerelateerde artikelen

Back to top button