112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Baby gewond na aanrijding Obrechtstraat

Zwolle – De politie onderzoekt een aanrijding waarbij een automobilist woensdagmorgen 12 april rond 10.00 uur een wandelwagen heeft geraakt. In de wandelwagen lag een baby van negen maanden. Zij liep meerdere verwondingen op en wordt behandeld in het ziekenhuis. De aanrijding vond plaats op de Obrechtstraat.

Een 30-jarige vrouw uit Zwolle liep rond 10.00 uur met een wandelwagen en een hondje over het trottoir aan de Obrechtstraat. Een 18-jarige man uit Lelystad kwam met zijn auto op het trottoir terecht en raakte daarbij de wandelwagen. De baby, een meisje van negen maanden, lag in de wandelwagen en liep meerdere verwondingen op. Zij is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is op dit moment niet bekend hoe het met haar gaat. Haar moeder is niet gewond geraakt.

Onderzoek

De politie heeft de 18-jarige bestuurder als verdachte aangehouden. Onderzoek moet uitwijzen wat er precies is gebeurd. Het team Verkeersongevallenanalyse heeft ter plaatse onderzoek gedaan. Daarnaast hebben meerdere getuigen zich gemeld. Zij worden de komende dagen gehoord.

Plaats op kaart bij benadering;

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button