EconomieKabelkrantNieuws uit Zwolle

Dag van de ondernemer 2020

Zwolle – De gemeente is trots op ondernemend Zwolle! Daarom viert zij op vrijdag 20 november 2020 van 16.00 tot 17.10 uur het lef, doorzettingsvermogen en de creativiteit van de ondernemers uit de regio. Dat doen ze op de Dag van de Ondernemer, samen met alle partners, MKB-Nederland, regio Zwolle en Rabobank IJsseldelta.

Graag nodigt de gemeente iedereen uit voor dit online evenement ‘Ondernemen = Vernieuwen’. Deze bijeenkomst zendt men live uit vanuit Theater Odeon. Dat het iedereen vooral mag inspireren, zodat men weer met frisse energie gas kan geven.

Programma

Dagvoorzitter Milou van Elburg blikt samen met een aantal gasten terug op dit bijzondere jaar. Maar natuurlijk kijken we samen ook vooruit. Jeroen Boumeester, Area Manager Picnic Technologies, vertelt als nieuwkomer in de regio over ondernemerschap, innoveren en vernieuwen bij online supermarkt Picnic. Daarnaast zoomt wethouder René de Heer in op het veelbelovende economisch perspectief van onze regio. Dat doet hij samen met Jelle Wever, voorzitter van MKB-Nederland regio Zwolle. De bijeenkomst sluit men af met een ode aan alle ondernemers door Peter Snijders, burgemeester van Zwolle.

Aanmelden

Wie er vrijdag 20 november ook bij wil zijn, kan zich aanmelden op  https://www.eventbrite.nl/e/tickets-ondernemen-vernieuwen-129269704165 Dit kan tot vrijdag 20 november 12.00 uur. Uiterlijk vrijdag ontvangt men dan ook de link om deel te kunnen nemen aan de bijeenkomst.

Gerelateerde artikelen

Back to top button