Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Allereerste Abri geopend in Zwolle bij IJsselhallen

Zwolle – Op donderdag 23 januari  werd de allereerste Abri geopend. Oprichter van de deelfiets Oumar Sylla liet zien wat de nieuwste ontwikkelingen zijn op het gebied van (elektrische) deelfietsen en het particulier gebruik van  deelfietsen in Zwolle. Een Abri is een innovatieve fietsenstalling waarin  Zwolse Deelfietsen aan de particuliere gebruiker worden aangeboden.

© RTV Focus

Veiligheid

Ook de veiligheid is met de Elektrische Zwolse Deelfiets gewaarborgd. De fietsen zijn voorzien van uitstekende en bedrijfszekere verlichting. Het ontwerp is robuust en goed hanteerbaar. Bij calamiteiten staat de servicedienst paraat met een snelle reparatie of een leenfiets.

De deelfiets is praktisch, wendbaar en snel. Het ideale vervoermiddel voor  velen. Een ritje naar het werk is met de elektrische
Zwolse Deelfiets voortaan een fluitje van een cent.

Flexibele mobiliteit

Met de Zwolse Deelfiets ben je niet afhankelijk van de vertrektijden van de bus of trein. In de file staan is ook verledentijd. Je bent in beweging, ook tegen de wind in gaat makkelijker. De Elektrische Zwolse Deelfiets brengt een stevige fietstocht terug tot een ontspannen tour.

© RTV Focus

Gerelateerde artikelen

Back to top button