Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Bram van Polen en ‘Badmeester’ Zwolfje openen Openluchtbad Zwolle

Zwolle – Het historische Openluchtbad Zwolle, een rijksmonument sinds 1933, heeft vandaag om 11 uur zijn deuren geopend voor het nieuwe zwemseizoen. De feestelijke opening werd bijgewoond door PEC-icoon Bram van Polen en de geliefde mascotte Zwolfje, die samen de seizoenstart markeerden.

Fans kregen de kans om een handtekening van Van Polen te ontvangen op voetballen, schoenen en tassen, en de voetbalheld nam ook de tijd om met tientallen aanhangers selfies en foto’s te maken. Een mooi moment natuurlijk, zeker nu Bram net deze week heeft aangekondigd een punt te zetten achter zijn profcarrière als voetballer .

Badmeester Zwolfje

Hoewel Zwolfje niet in het water kon duiken vanwege het ontbreken van een zwemdiploma, vermaakte hij de kinderen door de rol van badmeester op zich te nemen, tot groot vermaak van de aanwezige jeugd. De vereniging heeft dit jaar de ledenstop verhoogd van 8000 naar 8500. Het aantal aanmeldingen loopt snel op, maar de vereniging denkt alle gegadigden een plekje te kunnen geven.

Iedereen kan lid worden van deze vereniging. Als lid doe je 4 tot 6 uur vrijwilligerswerk per seizoen. Zo onderhouden leden en vrijwilligers het bad met elkaar, al meer dan 32 jaar lang.

Video volgt later

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button