Paceshifters sluiten 2022 af met grootse homecoming show in Hedon

Zwolle – Op donderdag 17 november staan Paceshifters met een grote homecoming show in de Grote Zaal van Hedon. Deze show is de grootste show die het drietal dit jaar zal geven. Eerder dit jaar stond de band uit Zwolle al voor een ramvolle tent tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel in Park de Weezenlanden. Kaartverkoop voor dit optreden is van start gegaan via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle.

 Na tien jaar non-stop touren en het levenslicht aan vier albums te hebben gegeven werd het tijd voor verandering. Tijd voor een ‘Brand New Plan’, het nieuwe studio album dat werd opgenomen in België. De band heeft de afgelopen jaren een indrukwekkende lijst aan festivals en zalen in binnen- en buitenland verrast met hun energieke live show. De band stond al meerdere keren in een uitverkochte Hedon.

Hun laatste album Brand New Plan heeft een melodieuze insteek die kenmerkend is voor het nieuwe geluid dat de band zich eigen heeft gemaakt. Dat nieuwe geluid wordt overigens nog steeds gebracht met de energie die je van het trio kent en waarmee ze eerder dit jaar de tent omver wisten te blazen tijdens Bevrijdingsfestival Overijssel. Paceshifters is een homecoming show in hun thuishaven Hedon, een show die de hardere gitaarliefhebber niet mag missen.

PACESHIFTERS

Locatie                        : Hedon Zwolle
Wanneer                     : Donderdag 17 november 2022

Aanvang                     : 19:30
Entree                         : 19,50 euro

 • 00

  dagen

 • 00

  uren

 • 00

  minuten

 • 00

  secondes

Back to top button