Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleOnderwijs & Wetenschap

Zwolse studenten tonen ontwerpen in Milaan

Zwolle – Zwolle – Vanaf dinsdag is op de Salone del Mobile in Milaan werk van zes Cibap studenten van de opleiding creatief vakman te zien. De ‘Salone’, de grootste beurs voor interieurontwerp ter wereld, ontvangt jaarlijks 300.000 bezoekers en is tot en met zondag geopend voor publiek.

In de Cibap presentatie laat vierdejaars student Dominique Sjerps met haar ‘No-Label Chair’ de pracht van imperfectie zien. Thijmen Sterken komt met DIK, ‘de ideale(n) kamerlamp’, met een duidelijk persoonlijk statement, zijn kritische noot bij onze maatschappij. Naast hen wordt Cibap er vertegenwoordigd door Irene van de Riet, Mart van Iperen, Max Zeinstra en Rein Gunnink.

Creatief Vakman is een van de 8 opleidingen die op vakschool Cibap worden aangeboden. Bij deze opleiding werken studenten met verschillende materialen zoals kunststof, leer, metaal, glas en keramiek en met innovatieve materialen zoals gras en algen. Productontwerp met verschillende materialen en technieken, nadrukkelijk met oog voor ondernemerschap en omgevingsbewustzijn.

Gerelateerde artikelen

Back to top button