Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Zwols Dierenasiel verruimt openingstijden

Zwolle – Vanaf 1 december is het asiel van maandag tot en met zaterdag dagelijks toegankelijk van 09:00 uur ’s morgens tot 16:00 uur ’s middags.

Door deze sterk verruimde openingstijden denkt het asiel niet alleen beter bereikbaar te zijn voor diegenen die graag een asieldier zouden willen adopteren, maar bovendien ook voor eigenaren van huisdieren die voor advies over hun huisdier bij het asiel aankloppen of om, soms door omstandigheden zich gedwongen zien, afstand te doen van hun huisdier.

Dierenopvang

Gedurende het hele jaar biedt het Zwols Dierenasiel onderdak aan een groot aantal thuisloze honden en katten. Op jaarbasis gaat het om zo’n 900 dieren. Wij houden van dieren, en vanuit dat oogpunt proberen wij voor ieder dier een passend thuis te vinden. Het professionele personeel kent de karakters van alle dieren. Door middel van een persoonlijk intakegesprek met iedere potentiële nieuwe eigenaar, is het mogelijk een zo geschikt mogelijk adres voor ieder dier te vinden. Op onze website (http://dierenasielzwolle.nl/) vindt u de honden en katten die momenteel in ons asiel verblijven en een overzicht van de bemiddelingsdieren die nog herplaatst moeten worden. Daarnaast beschikt het asiel over een goed geoutilleerd, kleinschalig Honden Pension.

Het asiel is te vinden aan de Graham Bellstraat 2 (Industrieterrein Marslanden F) in Zwolle.

Over het Asiel

Het Zwolse dierenasiel is altijd in ontwikkeling en helpt veel dieren uit Zwolle, Olst, Wijhe en Raalte, Ommen en binnenkort (2017) ook Hardenberg. In ons moderne en hygienische pand vangen we circa 900 dieren per jaar op. Naast de (asiel-) opvang van honden en katten, beschikt het Zwols Dierenasiel ook over goed geoutilleerde pensionfaciliteiten voor honden.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button