Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVideo NieuwsVoorpagina

Zwolle met zes acts vertegenwoordigd bij Popronde 2021

Interview met Prestcold Molly en Naber

Zwolle –  NABER, Micah & Julia, NONCHELANGE, Prestcold Molly, Joey’s Midnight Club en Girlsgirlsgirls; allemaal liveacts uit Zwolle. Onze stad is dit jaar met maar liefst zes acts vertegenwoordigd voor de Popronde 2021. Vanaf zaterdag 11 september trekt de Popronde door Nederland. Op vrijdag 5 november zal de Popronde-karavaan Zwolle bereiken. De komende maanden interviewen wij de Zwolse Popronde-acts. Deze maand is het de beurt aan Prestcold Molly en Naber.

Popronde biedt ieder jaar de cremé de la créme van de beginnende Nederlandse muziekscene. Vrijwel alle genres zijn vertegenwoordigd; van pop tot rock, hiphop tot dance, songwriters tot metal en alles wat daar tussenin ligt. Popronde biedt een actueel overzicht van wat er gebeurt op livemuziekgebied in Nederland.

De Staat, Froukje en Kensington begonnen ooit bij de Popronde

Popronde toont dé talenten om in de gaten te houden. Niet voor niets treedt de selectie van 2021 in de voetsporen van onder andere Kensington, De Staat, Jeangu Macrooy, Rondé, My Baby, Chef’Special, Wies, Haevn, Racoon en Froukje. Zij begonnen ooit bij de Popronde, inmiddels zijn al deze acts doorgebroken.

Popronde in Zwolle

Op vrijdag 5 november strijkt de Popronde weer neer in het centrum van Zwolle. De line up wordt pas 5 weken voorafgaand aan het festival bekendgemaakt. Popronde vindt dit jaar plaats in 42 steden gedurende de periode van 11 september tot en met 27 november. Popronde 2021 trapt traditiegetrouw af in ‘thuisstad’ Nijmegen, waar op zaterdag 11 september de gehele binnenstad in het teken van het rondreizende festival staat, en waar het boek ‘25 jaar Popronde’ wordt gepresenteerd.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button