112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Zoektocht naar roze brilletje voor 1-jarige Arwen

Zwolle – Maandag is de speciale bril van de 1-jarige Arwen zoekgeraakt. Het meisje ziet nagenoeg niets zonder haar bril. Daarom heeft haar moeder een oproep geplaatst op Facebook om de  bril terug te vinden. Dit bericht is inmiddels al meer dan 3500 keer gedeeld.

Het gaat om een bril van ruim 900 euro.  Door de enorme sterkte en  cilinders zijn de glazen speciaal in het buitenland gemaakt.  Helaas wordt dit bedrag niet vergoed door de verzekering. Het is daarom ook heel belangrijk voor het gezin dat de bril teruggevonden wordt.

Arwen is de bril verloren in Zwolle.  ” We vermoeden bij winkelcentrum de AA-landen, maar het zou ook bij het Isala ziekenhuis gebeurd kunnen zijn. Al weten we bijna zeker dat ze haar bril op had in de auto naar de AA-landen. We hebben geparkeerd aan de kant van de Jumbo en zijn alleen even naar de Bruna geweest” schrijft moeder Lilian Reuvekamp op Facebook.

Het gaat om een roze brilletje met elastiek achter het hoofdje langs. Heeft u de bril gevonden? Neem dan contact op met de familie Reuvekamp via Facebook.


Update: Opticien SpecSavers heeft inmiddels aangeboden om gratis een nieuwe bril voor Arwen te  leveren. Omdat het nog een tijd duurt voordat de speciale glazen klaar zijn is het nog steeds belangrijk dat de roze bril teruggevonden wordt.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button