EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

Wijnhuis, In den Hoofdwacht en Agnietenberg in Terras Top 100 2021

Zwolle – Een topprestatie van de Zwolse Horeca, want dit jaar staan er maar liefst drie Zwolse terrassen in de Terras Top 100 2021. Naast de vermeldingen van vorig jaar van In den Hoofdwacht en de Agnietenberg is nu ook het Wijnhuis aanschoven in de ranglijst. Maandag werd de Top 100 door het vaktijdschrift Misset Horeca bekend gemaakt.

Het Wijnhuis, aan het Grote Kerkplein in Zwolle, is helemaal nieuw in de lijst en staat direct op een mooie 16e plek. De jury prijst de klassieke uitstraling, ingevuld met een knipoog naar wijnland Frankrijk: “Deze wijnbar heeft een goed verzorgd terras met fijn veel groen als afscheiding van het plein.” Ook worden de medewerkers geprezen: “attent, vriendelijk en oog voor de arriverende gasten.”, aldus Misset.

In den Hoofdwacht op de Grote Markt, staat dit jaar op plek 37, een flinke stijging ten opzichte van plek 68 van vorig jaar. Het terras van de Agnietenberg staat dit jaar voor de 4e keer in de top 100 en heeft plek 31 weten te bemachtigen. Een kleine verbetering van de 34e positie van 2020.

De verkiezing van de mooiste terrassen van Nederland wordt al jaren door de Misset Horeca georganiseerd.

Gerelateerde artikelen

Back to top button