KabelkrantNieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Krijg hulp via het Steunpunt Toeslagenaffaire Zwolle

Problemen door de kinderopvangtoeslagaffaire?

Zwolle – Steunpunt Toeslagenaffaire Zwolle helpt gezinnen die getroffen zijn door de kinderopvangtoeslagaffaire. Haar medewerkers geven iedereen praktische steun om zijn of haar leven weer op de rit te krijgen. Deze hulp is gratis.

Veel mensen zijn in de problemen gekomen door de kinderopvangtoeslagaffaire. Vaak ervaren gedupeerde ouders en hun kinderen een groot gevoel van onrecht en onmacht. De Belastingdienst geeft een financiële compensatie, maar dat is niet altijd voldoende. Zij zijn er voor jou!

De ervaring

Bij het Steunpunt Toeslagenaffaire begrijpt men dat er vaak geen vertrouwen meer is in overheidsinstanties. Zij hebben ervaren dat de toeslagaffaire veel problemen op verschillende gebieden heeft veroorzaakt. Zo komen zij gedupeerden tegen die te maken hebben met bijvoorbeeld financiële problemen, eenzaamheid, verloren
zelfvertrouwen, het ontbreken van daginvulling en relatie- en opvoedproblemen.

De hulp

Men luistert naar ieders persoonlijke verhaal, denken met je mee en biedt ondersteuning waar dit nodig is. Ook al is dit alleen een luisterend oor. Of misschien is er iets anders nodig om weer een nieuwe start te kunnen maken. Ook dan denkt het steunpunt met je mee.

Contact

Zij helpen je graag! Bel hensteunpunt toeslagenaffaire, sociaal wijk team, via het telefoonnummer van het Sociaal wijkteam of stuur een e-mail (QR-code).
(038) 498 99 80 (iedere werkdag van 9:00 tot 17:00 uur).
steunpunt-toeslagen@zwolle.nl (of gebruik de QR-code)

Gerelateerde artikelen

Back to top button