Nieuws uit ZwolleTV KortVideo NieuwsVoorpagina

[Video] Pop-Up Stadsstrand “Stränd” in Zwolle geopend

Zwolle – Vanaf vandaag, 5 weekenden lang, genieten van het uitzicht op de Peperbus met je tenen in het zand en een drankje en hapje in je hand! De Strändwachters en SträndFränds kunnen niet wachten alle Zwolsche zongenieters te mogen verwelkomen op hun Stränd!

Uniek stadsstrand aan de Zwolse gracht tussen de Hofvlietvilla en het historische schip Ooster-Schelde
Uniek stadsstrand aan de Zwolse gracht tussen de Hofvlietvilla en het historische schip Ooster-Schelde

Stränd is het eerste Pop-Up (tijdelijke en kunstmatig aangelegde) strand aan de stadsgracht in Zwolle. In vijf weekenden gaat een groep enthousiaste initiatiefnemers in samenwerking met Gemeente Zwolle en SträndFrands in een korte periode experimenteren en ervaring opdoen met het inrichten van een tijdelijke plek. Gezamenlijk brengen wij deze plek tot leven!

Emmely Lefevre, één van de initiatiefnemers verteld over de totstandkoming van “Stränd”

Ondersteund en in samenwerking met (food-/drinktruck) ondernemers uit de regio, in wisselende samenstelling en in partnerschap met de omliggende horeca en de buren wordt Stränd een plek met niet alleen heerlijke zitzakken en strandstoelen om in te ontspannen, maar ook een plek waar fantastisch gegeten en gedronken kan worden. Daarbij worden er diverse activiteiten georganiseerd bij Stränd door de SträndFränds: van De Stränd Up Comedyshow, een workshop frisbee en Bruggenbingo tot Yoga op zondagochtend en een wedstrijd Zändkastelen bouwen…

Stränd is altijd op zoek naar enthousiastelingen die aan willen haken bij Stränd. Een activiteit organiseren? Helpen tijdens Stränd, of een bijdrage leveren in de vorm van aankleding? Wordt een SträndFränd; ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring waarbij je deel uitmaakt van een team en vermelding krijgt op de website en social media!

Stränd is geopend van vrijdag 29 juli tot en met zondag 28 augustus van vrijdag 16.00 tot 22.00 uur t/m zondag van 11.00 tot 22.00 uur. Kijk op www.strandzwolle.nl en op www.facebook.com/strandzwolle voor meer informatie en het volledige programma. Bij slecht weer is Stränd gesloten en zoeken we de warmte op van de Zwolse horeca.

Gerelateerde artikelen

Back to top button