LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Video – Allerkleinsten spelen bij Piepie’s Winterparadijs op Rodetorenplein

Zwolle – Bij de ijsbaan op het Rodetorenplein in Zwolle is dit jaar voor het eerst een speciale kinderspeelhoek ingericht. Onder de naam Piepie’s Winterparadijs kunnen de allerkleinsten spelen in een ambiance, die is gebaseerd op de avonturen van Piepie & Sam, van de gelijknamige boekenreeks van schrijver Michael Kroegman.

Er kan gespeeld worden in Sam’s Sneeuwballenbak, springen op het Piepie & Sam Springkussen, spelletjes spelen in Mosje de Mol IPad hoek, Oetje Ooievaar spelletjes tafel, lekker lezen uit de boekjes van Piepie & Sam uit Elise’s boekenkast, smikkelen en smullen van Roy Raaf’s Suikerspin, rondkijken in Mina Muis en Spi Spa Spin shop of lekker rondsnuffelen zoals Bella de Mops ook zou doen. Er is voor elk wat wils.

Verschillende tekeningen uit de boekjes van Piepie & Sam vind je terug in Piepie’s Winterparadijs. Ook zijn er 20 lachende sneeuwballen verstopt op de gekste plekken.

Piepie’s Winterparadijs is dagelijks open van 10.00 tot 18.00 uur van 1 december tot en met 14 januari 2018 in de grote tent van Winterworld.

Piepie en Sam website

Gerelateerde artikelen

Back to top button