Nieuws uit ZwolleVerkeerVoorpagina

Verkeersinfarct Zwolle Zuid door regen en wegwerk

Zwolle – Zwolle Zuid wordt sinds begin deze week geteisterd door files. Overal in de wijk loopt het verkeer vast door een tweetal kruispunten die zijn afgesloten.

Het is aansluiten in de rij sinds afgelopen maandag. Menig automobilist probeert in de wijk nog te keren voor een alternatieve route maar niks mag baten. Donderdagochtend was het zelfs extreem door de regen, waardoor nog meer mensen kozen voor de auto. Waar je normaal binnen 5 minuten de wijk uit bent duurt het nu gemiddeld een half uur.

Het fileleed is weer opgelost op vrijdag 6 december.

Kruisingen Ittersumallee – Vrouwenlaan – Burg. de Vos van Steenwijklaan en kruising Ittersumallee – Nieuwe Deventerweg – Oldermannenlaan

Vanaf maandag 25 november tot en met donderdag 5 december worden de verkeerslichten boven de weg vervangen. Dit vanwege onderhoud. Gedurende deze onderhoudswerkzaamheden zijn de twee kruisingen ter hoogte van het spoor Zwolle-Deventer afgesloten.

Voor het verkeer gelden meerdere omleidingsroutes. Advies van de gemeente Zwolle voor gemotoriseerd verkeer is om te rijden via de IJsselallee. De omleiding wordt op borden aangegeven.

Gerelateerde artikelen

Back to top button