BasketbalNieuws uit ZwolleSport

Landstede Hammers legt het af tegen Leiden

Zwolle – Ondanks 22 punten en 7 rebounds van captain Coen Stolk, verloor Landstede Hammers zaterdagavond van ZZ Leiden met 74-65. Twee ploegen in vorm die van de laatste vier respectievelijk vijf wedstrijden er maar eentje verloren. De nederlaag was de tweede voor The Hammers in de BNXT-League.

Dat zag er lange tijd overigens niet naar uit, want Landstede Hammers koesterde in de nieuwe ZZ Arena 1574 voor de break een voorsprong van negen punten (29-38). Sowieso kwam de Zwolse formatie goed voor de dag in Leiden, waar het de laatste jaren maar niet kan winnen.

Stolk nam de Zwolse ploeg mee aan de hand met in totaal 22 punten en 7 rebounds en werd daarmee meer dan terecht The Hammer of the game. Terrence Bieshaar was goed voor 17 punten, Darius Quisenberry noteerde 8 assists en 13 punten. Maar het was allemaal net niet genoeg voor de winst.

Dinsdag kan Landstede Hammers de zure smaak wegspoelen met een goed resultaat in het Europese duel in de European North Basketball League tegen het Deense Svendborg Rabbits. Aanvang 19.00 uur in het Landstede Sportcentrum.

Bron
Landstede Hammers

Gerelateerde artikelen

Back to top button