Nieuws uit ZwolleVervoerVoorpagina

Vechtdallijn: vanaf zaterdag minder treinen tussen Zwolle en Dalfsen

Zwolle – Vanwege werkzaamheden rijden er vanaf zaterdagavond 13 juni tot en met 18 juni minder treinen tussen Zwolle en Dalfsen.

Er worden bussen ingezet. Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een ov-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Van 15 juni tot en met 22 juni vervalt de trein van 5.51 uur vanuit Zwolle. Hier rijdt geen treinvervangend vervoer voor. De sneltrein van 6:21 wordt tijdelijk een stoptrein.

Reizigers moeten rekening houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl.

Advies

Tussen 13 juni en 18 juni 2020: maak gebruik van treinvervangende bussen tussen Zwolle en Dalfsen. Van 15 juni tot en met 22 juni: er is geen vervangend vervoer voor de trein van 05.51 uur vanuit Zwolle. Maak gebruik van de volgende trein. De sneltrein van 06.21 uur wordt tijdelijk een stoptrein. Bij deze werkzaamheden check je in en uit zoals je dat gewend bent bij de in- en uitcheckpalen op het treinstation of bij de mobiele in- en uitcheckpalen.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button