LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Tweede editie Coen en Sander’s Koningsnacht Spektakel met o.a. Glennis Grace en Tino Martin

Zwolle- Tijdens Koningsnacht 26 april 2019 wordt in Zwolle voor de tweede keer het Koningsnacht Spektakel gehouden. Deze show, die door de radio dj’s Coen en Sander wordt gepresenteerd, is het grootste koningsnachtfestival van Nederland.  Het spektakel vindt ook dit jaar weer plaats op het parkeerterrein van Scania op het Grote Voort.

In een avondvullend programma van zeven uur ’s avonds tot middernacht kunnen ruim 15 duizend muziek-en party liefhebbers in Zwolle compleet uit hun dak gaan. De organisatie heeft ook deze tweede editie weer een gevarieerde line-up samengesteld: Tino Martin. Glennis Grace, Lee Towers, Wolter Kroes, Captain Jack (Official), DJ Paul Elstak, Stef Ekkel; Het Feestteam. Jody Bernal, John de Bever, Raymon Hermans en Hitmaestro. Ook de Zwolse artiesten Henk & Mick, bekend van de Voice Senior, zijn van de partij.

“De festivalgangers kunnen rekenen op een een avond vol entertainment, muziek van heel veel topartiesten, humor, gezelligheid en natuurlijk heel veel lol.”, zo laat de organisatie via Facebook weten.

De kaartverkoop start zaterdag 26 januari om 11.00 uur.

Koningsnacht Spektakel

Gerelateerde artikelen

Back to top button