112 nieuwsAangeboden door 'Keuken Vlogger'Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Tweede autobrand in Stadshagen in drie dagen tijd

Zwolle – Wederom een brand in de Breecampbuurt in Stadshagen. In de Cleyndertstraat brandde in de nacht van donderdag op vrijdag een auto volledig uit. Dit is inmiddels de tweede autobrand in drie dagen tijd. Iets meer dan twee weken geleden trof de politie aan het Harculosepad in Zwolle Zuid ook een uitgebrande auto aan.

De brand in de Cleyndertstraat was rond half drie vannacht. Ter plaatse trof de brandweer een BMW aan die aardig in de brand stond. De brandweer moest er twee keer aan te pas komen. Nadat de vlammen gedoofd waren, laaide het vuur aan de achterkant van de auto weer op door brandstoflekkage.

De auto is volledig uitgebrand en moet als verloren beschouwd worden. De politie heeft de locatie afgezet met lint en hekken voor nader onderzoek.

Derde autobrand

In de nacht van dinsdag op woensdag ging ook al een auto in vlammen op in Stadshagen. Dit gebeurde op de Schuilenburgstraat. De politie heeft onderzoek gedaan naar de oorzaak van die brand. Daarin wordt gekeken of er een verband is met de schietpartij in september. Die vond plaats in de Van Disselstraat, één straat naast de Cleyndertstraat waar vannacht de brand was.

Op zaterdag 27 oktober werd ook een uitgebrande auto gevonden op het Harculosepad in Zwolle Zuid. Deze auto werd in verband gebracht met een schietpartij in Holtenbroek de nacht ervoor.

Plaats op kaart bij benadering

Gerelateerde artikelen

Back to top button