Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Trampolinepark Zwolle over 2 maanden open

Zwolle – De verbouwing voor het nieuwe trampoline park op het bedrijventerrein de Vrolijkheid vordert snel. Afgelopen vrijdag werd het hoogste punt bereikt in de ombouw van het oude 2400 m2 grote Sligro pand. Het is de bedoeling dat ‘Rebound’, de naam van het park, begin december open gaat.

In het park kan straks gesprongen worden op 45 trampolines, waaronder de Dodge Ball (Trefbal), Slam Dunk (Basketbal), Aero Ball (combinatie van Basketball en Volleybal) en de Ninja Warrior Court (Gymnastische baan).

Een gote airbag zorgt voor veilige en comfortabele landingen. Voor de ouders die een oogje in het zeil willen houden is er een on-site café met een panorama uitzicht op het Park.

Rebound World Trampoline Park gaat 7 dagen per week open. Voor wie er ern echte sport van wil maken kan meedoen met allerlei training en fitness cursussen of de Dodgeball en Slam Dunk competities.

Rebound World is een onderneming van een groep Europese investeerders doe gevestigd zijn in Dubai. Naast de vestiging voor Nederland in Zwolle staat er 1 in Montpellier in Frankrijk gepland.

Gerelateerde artikelen

Back to top button