Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Tineke van Lenthe per 1 mei aanstaande interim-directeur Wezo NV

Per 1 mei aanstaande is mevrouw drs. Tineke van Lenthe algemeen directeur van Wezo NV. Momenteel is mevrouw Van Lenthe eenheidsmanager van Sociale zaken en werkgelegenheid bij de gemeente Zwolle.

Met het oog op de Participatiewet en de toekomst van de sociale werkvoorziening daarin hebben de Raad van Commissarissen, de OR Wezo en de aandeelhoudende gemeenten het vertrouwen dat mevrouw Van Lenthe een goede verbinding maakt tussen sociale zaken en werkgelegenheid van de gemeente Zwolle en Wezo. Ze wordt voor de periode 1 mei 2015 – 1 januari 2017 vanuit de gemeente Zwolle gedetacheerd naar Wezo. In deze periode wordt toegewerkt naar de nieuwe organisatievorm voor Wezo en de nieuwe bestuursstructuur waarin de gemeente Zwolle enig aandeelhouder is.

Mevrouw van Lenthe was van 2006-2010 gemeentesecretaris/algemeen directeur in de gemeente Raalte. Daarvoor bekleedde ze diezelfde functie in de gemeente Breukelen. Vanaf 1987 tot 2001 werkte mevrouw van Lenthe in diverse (beleids)functies op het gebied van welzijn en sociaal cultureel werk.

Gerelateerde artikelen

Back to top button