Huis & TuinNieuws uit ZwolleSponsored

Te koop: Op fantastische locatie dit zeer fraaie vrijstaande woonhuis (boerderij type) met grote schuur

Dit Huis van de Maand wordt u aangeboden door Rodenburg Makelaars

Zwolle – Rodenburg Makelaars heeft sinds kort in de verkoop dit zeer fraaie vrijstaande woonhuis (boerderij type) met grote schuur (10,5 meter x 28 meter) met daarin drie paardenboxen, een zadelkamer en een wasplaats. Verder aanwezig een paardenbak (20 meter x 40 meter) en een fraaie zwemvijver. Deze ruim opgezette woonboerderij ligt op zeer korte afstand van Zwolle, met uitzicht over de landerijen.


Adres: Herxerenk 3, 8131 PJ Wijhe | Vraagprijs: € 725.000,- k.k.


Omschrijving

Het woonhuis is verrassend, met drie sfeervolle kamers-en-suite waarvan een kamer met schouw en haard, een met openslaande deuren naar het terras en een met grote ramen, vaste kasten en een eigen hal met toilet en werkkamer.
De woonkeuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur. Er is een ruime bijkeuken en er is een kelder.

Indeling

Entree en hal met toilet, provisiekelder, bijkeuken met veel praktische ruimte en de aansluitingen voor de wasmachine, de wasdroger en de opstelling van de Remeha cv-ketel (2016). De gezellig woonkeuken in lichte kleuren en voorzien van alle inbouwapparatuur. Royale L-vormige woonkamer met massief eiken vloer en suite is verdeeld in 3 ruime vertrekken waarvan 1 met toegang tot veranda. De woonboerderij beschikt nog over een extra zij-ingang met een hal, een toilet en een fijn kantoortje. Deze ingang zorgt ervoor dat deze woning uitermate geschikt is voor een praktijk of werkruimte aan huis.

1e Verdieping: Overloop met toegang tot de badkamer, deze is voorzien van een inloopdouche en wastafel, twee mooie slaapkamers aan de voorzijde, een handige studeer/werkruimte met vaste kasten en in het middendeel een slaapkamer voorzien van wastafel, een slaapkamer voorzien van dakkapel met speels hoekje, een prachtige badkamer voorzien van bubbelbad, inloopdouche, dubbele wastafels en een tweede toilet en de ouderlijke slaapkamer aan de achterzijde waar je vrij uitzicht hebt over de landerijen. Deze kamer is voorzien van vaste kasten met inbouwverlichting.

2e Verdieping: Er is een grote bergzolder aanwezig.

Tuin: De zeer fraai aangelegde tuin heeft van alle kanten uitzicht over de landerijen. Het is een mooi plek in Herxen, op een paar minuten van Zwolle. Voor de liefhebber van buiten wonen is dit een perfecte locatie. Er is voldoende ruimte voor huisdieren en kleinvee maar ook voor de paardenliefhebber een unieke plek! De zwemvijver, de gezellige picknicktafel, de hooiberg, alles bij elkaar een perfecte woonomgeving! De grote schuur is voorzien van maar liefst 50 zonnepanelen.

Foto’s

Click op foto’s voor vergrote weergave.

Informatie

Soort woonhuis Woonboerderij, vrijstaande woning
Soort bouw Bestaande bouw
Bouwjaar 1960
Soort dak Samengesteld dak bedekt met pannen

Indeling

Woonoppervlakte 235 m²
Overige inpandige ruimte 2 m²
Externe bergruimte 180 m²
Perceel oppervlakte 13.479 m²
Inhoud 870 m³
Aantal kamers 8 kamers (5 slaapkamers)
Aantal badkamers 2 badkamers en 1 apart toilet
Badkamervoorzieningen Ligbad, 2 douches en toilet
Aantal woonlagen 2 woonlagen, een zolder en een kelder
Voorzieningen Buitenzonwering, mechanische ventilatie, schuifpui, glasvezelkabel en zonnecollectoren

Overdracht

In overleg
Vraagprijs € 725.000 k.k.
Aanvaarding In overleg

Gebouwgebonden buitenruimte

Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen
Tuin Rondom
Achtertuin 240 m² (15m diep en 16m breed)
Ligging tuin Gelegen op het zuiden bereikbaar via achterom
Schuur / berging Vrijstaande stenen berging
Soort garage Vrijstaande stenen garage en parkeerplaats
Capaciteit 3 auto’s

Rodenburg Makelaars

Rodenburg Makelaars (anno 1930) is één van de grootste makelaarskantoren en marktleider in de regio, met vestigingen in Zwolle, Apeldoorn en Deventer. Rodenburg Makelaars behoort tot de 50 grootste makelaarskantoren van Nederland.

Wij zijn volledig thuis op het gebied van koop, verkoop, huur, verhuur, nieuwbouw, beleggingen en (complexe) taxaties van alle soorten bedrijfsonroerend goed.


Te koop via:
Rodenburg Makelaars


Locatie woonhuis

Gerelateerde artikelen

Back to top button