Nieuws uit ZwolleSportVoetbal

SV Zwolle opent nieuwe kantine op 11 januari

Zwolle = SV Zwolle opent zaterdag 11 januari tijdens het jaarlijkse Snerttoernooi de verbouwde kantine.

De verbouwing van de kantine is de afgelopen maand voorspoedig verlopen. De verbouwing is tot stand gekomen door vrijwilligers van de club. Onder leiding van projectleider Frank van Woesik is een berg werk verzet.

De kantine is voorzien van een nieuwe uitstraling. Naast een nieuwe lik verf is er ook aan de duurzaamheid gedacht, een deel van de lampen in de kantine is vervangen door ledverlichting en er is gekozen voor dubbel glas. Tevens is er nieuw meubilair geplaatst en tijdens de derde helft kan er gebruik gemaakt worden van een nieuwe bar.
SV Zwolle opent de kantine zaterdag 11 januari tijdens het jaarlijkse Snerttoernooi. Nadat de jeugdspelers hun toernooi hebben afgewerkt wordt tussen 15.00 uur en 16.00 uur de kantine officieel weer geopend. Daarna spelen de senioren het jaarlijkse Snerttoernooi. Na afloop is er rond 19.00 uur een optreden van de band Be Guinness en draait een dj ouderwetse vinylplaatjes.
SV Zwolle nodigt iedereen die de nieuwe kantine wil bewonderen en een toost uit wil brengen op het nieuwe jaar uit om langs te komen 11 januari.

Gerelateerde artikelen

Back to top button