Radio gemistRadionieuws

Stroeve & van Doornik XL met Rico Vrijhoeven en Nino Bellinzis

uitzending gemist 2020-11-29

Zwolle – December 2020 nadert met rasse schreden. Iedereen is dus al druk bezig met belangrijke vraagstukken als welk recept zetten we dit jaar op tafel. Ook Radio Focus deed daar aan mee, alleen luidde bij ons het recept: “Men neme 3 zeer ervaren DJ’s, twee ervan gerijpt in het Zuiden en één in het Oosten, voeg er een Nachtburgemeester naar eigen smaak aan toe en laat het geheel net boven kamertemperatuur gisten tot een heerlijke muziekmiddag.”

Het recept, aangevuld met hier en daar een anderhalve liter sinas, wat broodjes en een verdwaald blikje bier werd afgemaakt met fantastische muziek uit de jaren ’80. Wat je vervolgens krijgt is de lekkerste muzikale stamppot die je de laatste jaren hebt gehad op de Zwolse radio. En het mooie is, we hebben het recept nog steeds, een herhaling zit dan ook al in het vat…

Geniet mee, met de verhalen én vooral de muziek die dit recept opleverde.

Iedere donderdagmiddag tovert het magische duo Jeroen van Doornik en Hans Stroeve je lokale radiozender om in een heerlijke mix van verhalen, onzin en muziek. En je wordt door beide heren uitgedaagd om vooral ook zelf met inbreng te komen. Verzoekjes zijn toegestaan, zelfs voor de jingles..

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button