Kunst & CultuurLifestyleNieuws uit Zwolle

Stofjes zoeken in de IJsselhallen Zwolle

Op woensdag 18 maart in IJsselhallen Zwolle

Zwolle, woensdag 11 maart 2015 –  De voorjaarseditie van het Stoffenspektakel vindt op woensdag 18 maart plaats in de IJsselhallen Zwolle. Meer dan 250 kramen zullen gevuld zijn met alles wat de zelfmaaknaaister zich kan wensen. Tijdens deze première kunt u de nieuwste lente en zomerstoffen als eerste komen bekijken, voelen en kopen.

Katoen, linnen, breisels en patronen: het is een walhalla met stoffen. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar de nieuwste collectie voorjaarsstoffen is het Stoffenspektakel een regelrechte aanrader.

Meer dan 250 kramen

Tijdens het Stoffen Spektakel presenteren vele bekende en onbekende stoffenleveranciers uit Nederland, België en Duitland hun nieuwste collecties. Meer dan 250 kramen zijn gevuld met alles wat de ‘zelfmaaknaaister’ zich maar kan wensen. En ook ‘zelfmaaknaaiers’ zijn natuurlijk van harte welkom. Dat het zelf maken van kleren weer in de lift zit, wordt bewezen door de grote belangstelling van publiek en stoffenhandelaren.

Geïnteresseerden vinden er bijvoorbeeld prachtige effen en bedrukte linnens en zijdes, tweeds, bedrukte jerseys,  jeans en  stijlvolle zomerse breisels met bijbehorende patronen. Maar natuurlijk zijn er ook stoffen voor gordijnen, vitrages, vouwgordijnen en meubelstoffen verkrijgbaar. Er worden al stoffen aangeboden vanaf 1,50 euro per meter, maar natuurlijk ook haute couture stoffen in hogere prijsklassen.

Gratis entree

De entree bij het Stoffen Spektakel is gratis. De deuren van de IJsselhallen zijn geopend van 9.30 tot 20.00 uur.

Kijk op www.stoffenspektakel.nl voor meer informatie.

Stoffenspektakel info

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button