Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

SportService Zwolle viert 15-jarig bestaan én onthult nieuw logo

Zwolle – Dit jaar bestaat SportService Zwolle 15 jaar. Donderdagmiddag, aan de start van de Nationale Sportweek, vierde de organisatie haar verjaardag op de locatie van de roei- en zeilvereniging ZRZV aan het Zwarte Water. Na de onthulling van een nieuw logo werd er sportief gesupt door de aanwezigen en kon er na afloop een spectaculaire watershow bekeken worden.

Jolanda Van der Veer, directeur van de organisatie die het gemeentelijk sportbeleid uitvoert, stond stil bij 15 jaar SportService in Zwolle. “Sporten en bewegen. Dat is onze expertise. Want wij geloven erin dat sport bijdraagt aan een gezonde leefstijl. Bij SportService Zwolle dragen we er zorg voor dat een passend sport- en beweegaanbod dat aansluit bij de behoefte in de wijk en spelen we proactief in op stimulering en behoud van sport- en beweegdeelname. Maar óók de beleving hiervan. Iedereen moet een leven lang plezier beleven aan zijn/haar gezondheid. De inzet van onze beweegteams in de Zwolse wijken en bedrijventerreinen, de  samenwerking tussen Buurtsportcoach, verenigingsadviseur en Sportparkmanager in de wijk én samen werken met onze partners draagt hier ook aan bij. Dit geeft ons energie en daar zijn we trots op”, zegt Van der Veer.

Sport, beweeg en beleef!

Tijdens het jubileum event werd de nieuwe huisstijl gepresenteerd. Het nieuwe logo is geïnspireerd op onderdelen uit de sport. Het blauw/groene beeldmerk bestaat uit een lijnenspel wat de sport richting doet geven. “Denk hierbij aan de lijnen op de sportvelden maar ook de spreekwoordelijke lijnen die de regels maken in het spel. Én de verbinding die een lijn kan leggen door de aanknoop punten.” De slogan ‘Sport, beweeg en beleef! dekt de lading van de ingezette koers.

Website

Ook de website van SportService Zwolle is vernieuwd. Met een nieuwe lay out en nieuwe sportkalender wil zij inwoners, (sport)verenigingen en bedrijven beter van dienst zijn bij het zoeken naar de juiste sport, beweging- en of beleving die bij hem of haar past.
www.sportservicezwolle.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button