Nieuws uit ZwolleSportVoetbalVoorpagina

Spannende wedstrijden en mooie acties bij 3e Zwolse jeugdzaalvoetbaltoernooi WRZV

Gisteren en vandaag streden maar liefst 68 teams in vier leeftijdscategorieën om een mooie plaats op het 3e Zwolse jeugdzaalvoetbaltoernooi. Het toernooi vond plaats in de WRZV hallen. Er was volop publiek om de jeugdige spelers aan te moedigen.

Naast bestaande elftallen van  de Zwolse voetbalverenigingen deden er ook veel gelegenheidsteams mee. De strijdende jongens en meiden hadden allerlei mooie ploegnamen bedacht zoals Zaalkillers Stadshagen, Doexa United en Bagger Support.

Uitslagen

In de categorie 15-16 jaar eindigt Mourinho’s Soldaten op plaats 1, gevolgd op plaats 2 FC Godzilla en op de derde plaats eindigt het team De Zwarte Duivels!

In de categorie 13-14 jarigen eindigden gisteren de teams PEC Vogels en SVI C1 op 3e en 2e plaats. In deze categorie bleek echter de grote verassing het Zaalkillers Stadshagen die de twee andere teams achter zich wist te laten. Zaalkillers Stadshagen won van SVI C1 door middel van strafschoppen. Het Zwolse SVI C1 won de editie van 2014 in deze categorie. De prijzen worden uitgereikt door Gerard Nijkamp, Technisch directeur van PEC Zwolle.

Bij de 10-12 jarigen was het team L’Isola die als winnaar naar voren komt gevolgd door Atzee (plek 2) en Team Balr (plek 3).

Fair Play prijzen

Naast de prijzen voor de 1 tot en met 3e plaats werden ook de Fair Play Prijzen uitgereikt voor het team-, de speler- en de keeper van het toernooi. De winnaars kregen de trofee overhandigd van onder andere PEC Zwolle speler Wouter Marinus.

Uitslagen Jong Volwassenen

Aan het einde van de woensdag middag speelden de jong volwassenen in de poule 17 – 18 jaar tegen elkaar, de laatste poule van dit mooie jeugd zaalvoetbaltoernooi dat georganiseerd wordt door Sportservice Zwolle en zaalvoetbal vereniging WRZV. De winnaar is inmiddels bekend geworden, op plaats 1 eindigt  VV WVF,   deze wint de laatste wedstrijd van  Be Quick 28  dat eindigt op plek twee, op de derde plaats in deze laatste poule van het toernooi eindigt Berkum / Wipstrik Boys.  De prijzen werden vanmiddag na afloop  uitgereikt door oud voetballer Ben Hendriks die zijn carrière begon bij de Zwolsche Boys en daarna bij PEC Zwolle ging spelen waarmee hij in 1978 promoveerde naar de eredivisie. Op dit moment is Ben Hendriks scout bij PEC Zwolle.